Reclama

Termeni si conditii

Utilizarea (vizualizarea sau comandarea produselor) site-lui www.spiritulmargelelor.com  implica acceptarea acestor termeni si conditii. Societatea noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o instiintare prealabila.

Definitii. Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare:

Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului sau care acceseaza serviciul.

Administrator – persoana care detine si administreaza magazinul .

Proprietate intelectuala.

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale magazinului.

Limitarea raspunderii.

Utiliztorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

a. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel administratorul nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

b. Administratorul  nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:

serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;

orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;

                 c. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre administrator  poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

d. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la administrare  prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare. 

Date cu caracter personal.

 Datele personale introduse de catre client vor fi folosite de furnizor numai in scopul declarat al acestui site, acela de comercializare. Informatiile de indentificare sunt necesare pentru a trimite factura, a promotiilor, pentru livrarea produselor comandate .

Generalitati.

Modificari ale conditiilor – Administratorul  poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

  Livrarea  – Magazinul livreaza produsele prin serviciul de mesagerie al Postei Romane sau prin firma de curierat , iar clientul va suporta taxele de livrare. Conform legislatiei in vigoare, prin efectuarea comenzii si primirea mail-ului de confirmare a acesteia, intre parti (SpiritulMargelelor si client) s-a incheiat un contract la distanta. In baza acestui contract, clientul este obilgat sa ridice coletul cu marfa comandata .

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana fizica.

Scopul colectarii datelor este :

  • de mentinere a conturilor de acces online, evidenta membrilor si a clientilor.
  • oferirea de produse si/sau servicii de catre membrii site-ului catre dumneavoastra;
  • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
  • emiterea documentelor de facturare;
  • alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.
  • Completarea datelor personale nu este obligatorie. Necompletarea sau stergerea lor impiedica:
  • deschiderea si mentinerea contului dumneavoastra de acces online;
  • obtinerea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor oferite;

 

Copyright © 2010 - 2012 Spiritul Margelelor. Toate drepturile rezervate.
Site realizat de cVision.eu.

HostVision